Årets femte!

Jaha, nu har man varit hund ägare i 3½ dag...feta grejer! Hon är en riktig liten cp-jävel kan jag säga, vild som fan när hon väl finner sin plats i sin omgivning..annars lite feg. Men hon är en duktig valp, brukar oftast va duktig med att tajma sina behov med utgång. Men nätterna är ju en annan sak...alltid lika mysigt att att starta dagen med att torka bajs..(påminn mej om detta när jag funderar på barn, i dont like! At all!!)..men det är sånt man får ta för sin lilla tjej.

Nu har jag märkt av det byråkratiska jävla piss samhället vi lever i..skulle registrera mej i Sverige nu efter hemkomsten från Norge, då blir det direkt sladd spår i pappers arbetet! "Du behöver pass eller internationellt ID"..och ringer polisen för att kolla upp saken, "Du får komma in så får vi göra en medborgarskaps utredning och se om det går"...hur i helvete ska jag fixa in mej i Sverge igen om jag inte får hämta ut ett pass heller?!?!
Jävla piss! Ifrågasätter ens medborgarskap efter 2 år i norge, va fan?! Aja, jag får väl vara illegal invandrare..dom finns det ju ändå så gott om i stan så jag kanske smälter in bra och startar en frisör salong eller pizzeria kanske, dom kör ju feta bilar och går i kostym.
Ja menar, dom branscherna måste ju vara rena guldgruvorna i Sverige för jag vet ingen av mina vänner som jobbar som svetsare, plåtslagare, snickare eller bygg jobbare som plockar ut 20-30 tusen efter skatt som har råd med sånna bilar. Men jag antar att man har samma lön som frisör som man har om man är VD för Telenor. Kroons Pizzeria och kebab kommer snart synas på stan, för att säkra min ekonomiska framtid så att säga. Suck the giant poison pipe off society, the good society that we have helped create! You fucking ignorant cunts!
Som hjälper sina invånare från ruinens brant...nej just det ja, så va det inte...

Hade en rättegång som har legat i luften idag me, 4 jävla timmar! Makalöst..4 pers som ska berätta sin historia, 4 vittnen sen 4 advokater som ska rabbla ännu mer byråkatri och dra ut på det mer än nödvändigt! Men men det gick nog bra verkar det som..

Nehe..nu tappar jag tråden här efter 3 dagars sömnbrist och en 4 timmars lektion i pulsdödande byråkrati...åter till vilddjuren och min ljusa vardag, livet är just så jävla bra att jag dör!

Hajje


Årets fjärde!

Jaha, det va fan va dålig man va på att uppdatera här!

Men en liten återblick i vad som hänt sen sist kommer här.

Har på allvar satt igång med företaget, Lunna och jag är i fullgång med vårat klädmärke. Kommer om allt går enligt planerna lanseras innan sommaren har börjat så folk har lite feta tröjor att flasha runt med på alla festivaler och annat! Har grundstenarna lagda men saknar virke och respons från lite olika håll som gör att vi inte riktigt kan gå vidare, vilket gör två damp barn som oss lite rastlösa och irriterade från dag till dag.
Och att jag nu varit i norge i en vecka och försöker fixa det ABSOLUT sista med papper och skit så man får över adressen, arbetsintyg och allt annat skit som ska ta evigheter att få fram!

Så när jag e hemma i Kna igen så är jag det med besked! Då kan jag lösa adressen, ansöka om allt vi behöver till företaget och lösa det som behöver lösas.

Kommer även att kunna hämta min lilla valp som är där nere och väntar på sin husse. Känns sjukt kul samtidigt som jävligt ovant, haft hund förr och alltid haft hundar runt mej hela livet men inte som varit MIN MIN! Utan det har varit exets eller liknande, men nu är det MIN hund...min Zhaila!

Och för att besöka insidan på Kaptenens huvud så är turen numera inställd. Mest för att jag knappt tänker på något speciellt förutom företaget och dess framtid samt Zhaila. Skiter i vad folk gör, i deras problem, deras vardag och deras liv..för nu är det fokus på mej och min framtid. Fast det är ju alltid kul att höra vad folk har gjort för sjuka grejer men jag orkar inte lägga mej i eller ha en speciell åsikt om det.
Men att jag lämnar mina gamla vanor och banor är i alla fall säkert..blir ögonen framåt och huvet högt from now on! Eller högre än det redan är, no more slackin on the curb, the future is commin fast!




Im feeling alive and kickin, i feel like a rocknrolla!

Hajje

RSS 2.0