Fortfarande sjukskriven...

Jaha då sitter man här i soffan igen, ska fixa lite tacos till lunch tänkte jag. Lite segt ändå att vara sjukskriven, jag gör ju inget ändå pågrund av tummen..sitter å latar mej eller ritar!
Det har blivit en hel del ritande nu sista dagarna, känns kul att pennan rör sig igen..=)

Har fortfarande inte fått tag i något ställe att bo på, jävligt segt men jag tror det löser sig! Känns lite oroligt men jag tror karma kommer in i bilden snart å ger mej en sweet opertunity..
Har varit uppe i kollektivet några kvällar nu, alltid lika trevligt! Ny tjej som kommit me, Frida lilla...skit go tjej, passar in som fan med oss andra!!
Jag satt uppe på berget för någon dag sen och tittade ut över sandefjord, och jag fick en stark känsla i kroppen av natur.
Vet ej hur jag ska förklara den känslan men jag tror ni som verkligen gillar naturen och kan spendera en längre stund och bara titta ut i naturen vet vad jag menar.

Jag kände mej fri, uppiggad, överväldigad och ibland även lite sorgsen även att jag va glad. Sorgen tror jag kommer lite när jag ser all bebyggelse som ploppar upp som svampar runt om. Det ser man så tydligt från berget här i sandefjord.
Man har en vacker överblick över staden och fjorden, du ser bort över "havet" och även bergen som sträcker sig runt hela staden. Med ett 45 gradigt vrid av huvudet ser du ut över åkrar och ännu mer åkrar, och i horisonten stora berg och fjäll.

Det är nog ganska lätt att glömma bort hur väldig naturen runt oss är, den omslukar verkligen oss i våra minimala villor, lägenheter och micro bilar. När man står på en så hög punkt och får perspektiv på hur små vi människor är i jämförelse med moder jord.
Och ändå har vi så stort dåligt inflytande på henne. Tragiskt!

Nu ser man även hur höstens långa armar börjar veckla ut sina fingrar över skogens bladverk..orange, röd, gul, brunt, och grönt i en härlig mix av färger. Underbart men med en bitter baksida, kyla och en analkande vinter med mer kyla och snö, is och snoriga näsborrar. JIPPI!

Nej nu tackar jag för dom få varma dagar vi får nu i septembers sista dagar och hoppas oktober är min arma köld känsliga kropp mild!

Nu avslutar jag dagenskroon med att sätta punkt .
 

Sjuk, ny tattoo och fredag

Jaha då har jag fått min injektion av bläck igen..härligt!
 Och jag säger inget annat än att jag är djupt imponerad av becky, 6 tatueringen och det va fan smärtfritt och blev jätte bra!!! jag e nöjd, high five Becky lou!!






Sjuk som en jävla kobra är jag me, halsen fördärvar min andning när jag ska sova så jag ska ner till läkaren idag å se vad han säger.
Fan mycke frånvaro från jobbet, även om den är ok å godkänd så känns det så jävla dumt nu när man precis fått fast.
Men jag är ju inte ansvarig för att släppa ut virus som gör mej sjuk!

Och inga nyheter om lägenheter, ska på visning den 20, annars tar jag kanske ett rum i kollektivet om det går ett tag...



Nyvaken, förvånad, förvirrad och helt med på noterna!




Då är det onsdagen den 17 september, 13 dagar tills vi ska vara ute ur våra lägenheter och vi hittar nytt! Börjar reta mej nu, jag är inte orolig men irriterad! Jag vet att det löser sig men det är väntan på det som gör mej tokig!!!

Jag har verkligen insett att man ska få kämpa sig igenom livet, eller är det möjligen bara nu när man fortfarande är så "ung" och så mycke spring i benen kvar. Det känns inte som att våra föräldrar går med liknande tankar hela tiden...vad vill jag göra EGENTLIGEN, hur svårt kommer det att vara att genomföra mina mål och när, var och hur kommer dom att ta form och bli en verklighet...

Jag är glad att min berättar ådra eller "författar" sida har kommit fram igen, satt och läste igenom en inledning på en berättelse som jag började på för ett tag sedan, eller det kanske är en novell eller jag vet ej vad det kommer bli i slut endan. Ska bli kul att fortsätta den under dagen. Blir nog bara ärenden på stan sen åka med anders å lämna mia, sen hem och låsa in mej och skriva lite till.

 Och av någon anledning har jag börjat fundera på döden en hel del, inte att jag kommer dö snart eller vill dö eller liknande. Men på min begravning, jag har ju så många vänner och familj som gått bort i alla sorters typer man kan gå bort igenom. Sjukdom, olycka, självmord, mord och överdos, och allt detta är i stort sätt under 2000 talet.

Det har gjort att jag har VERKLIGEN insett att livet kan ta slut imorgon,! Ja jag vet många säger det "lev för dagen man vet aldrig när den tar slut, du kan va död imorgon" sen sätter dom sig ändå i soffan och slänger på dumburken. Fan är det inte bättre om man nu skulle ramla ihop och dö då hellre varit ute och kollat naturen och allt vackert än att ha suttit och kollat på nån jävla program om vem som äter vad eller vem som dansar bäst eller hur någon kille ser hur äckligt det är att jobba som bajs rensare på en gård för 1000 kreatur när ens hjärtat helt plötsligt stannar upp och man slutar exixtera?! Jag vet i alla fall att när jag väl trillar av pinnen, förhoppningsvis när jag hunnit skaffa mej en unge med den tjej jag älskar och uppskattar och delar livets glädje med.

Men då i alla fall vill jag inte ha någon begravning där det spelas tears in heaven och sådan som får folks hjärtan att vrida sig ännu mer. Jag vill ha låtar som betyder något för mej, något som stämmer in på mej, låtar som gjorde mej glad, ville dansa eller som fick mej att må bra. Jag vill att det spelas metal, trance, hip hop och allt annat jag gillade. Så folk kan minnas den oftast glada tokiga och snälla människa jag försökt vara. Jag vill lixom ha Stone Sour - Made of scars, för ens uppväxt har givit en både kroppsliga och själsliga ärr, vissa djupa som formar mej än idag och ytliga som bara ger en minnen av goda eller onda dagar. Men när jag tänker på det blir jag bara glad/starkare/lycklig/olycklig och möjligen upprymd för allt detta har skapat den jag är idag, eller rättarre sagt JAG har skapat den jag är idag med hjälp av minnena, ärren, mina långa ransakningar av mej själv och min själ. Jag får ju tacka drogerna som under ett tag tog över större delen av mitt liv, det är inget jag sitter och grinar över eller ens tänker på, aj aj det va en dålig tid!! Tvärt om, den tiden formade mej till den ärliga och raka man jag är idag.

Och som avslut skulle jag bara vilja tacka dom FÅ som faktiskt håller kontakten med mej sen jag flyttade, det är nu man märker hur mycke snack det är. Åh jocke det är så synd att du ska flytta, kommer sakna dej, vi får höras bla bla bla.... Jag nämner inga namn men dom som fått besök eller samtal av mej vet ju att ni klarar er undan denna lite mindre nöjda avslutning på denna blogg. Tycker det är för jävligt rent ut sagt av folk som kallar sig ens vän eller åtmindstånde försökte visa den sidan när man är bodde i karlskrona och nu sitter jag med kanske 10 nummer jag känner att jag vill och kan ringa i min hemstad, där märker man vilka som vaktiskt bryr sig och inte bara har varit en jävla utfyllnad i mitt liv! Det är inte så jävla jobbigt att skicka ett mess, skriva ett inlägg eller liknande nån jävla gång till någon som man kallat sin vän..... Det är ingen ENSKILD person som behöver ta åt sig....ALLA som vet med sig att ni stämmer in på d jag beskriver borde fan skämmas och hoppas ni vaknar upp någon dag och inser hur mycke riktiga vänner betyder!!

 Och nu är DagensKroon blogg slut.....älskar min familj, och min andra familj här i norge, clybeerstein telleborn, mc coach engström, maskinen och odjuret niklas jungtikker....och resten av er goa svenskar och norbaggar här i sandefjord som gör denna stan så go att vara i!!!

Ännu en helg med fart och fläkt..

Nu är det tisdags morgon och jag ligger med vänster handen i bandage, vet ej hur eller när detta hände men jag misstänker att det har att göra med mitt mer eller mindre smidiga försök till att vara utkastare hos lisa och ida i lördags.
Men allt verkar ju ha lös sig smidigt och inga arga teelefon samtal eller sms har kommit så jag anatar att jag är skuld fri denna gång...skönt!

Lite tråkigt att inte jobba nu när man fått erbjudande om fast, känns så dumt att vara borta då, men jag känner att jag kan inte ta ansvar för trucken när tummen är som den är. Vill ju inte skada någon annan eller mej själv eller varorna på lagret. Fan jag är verkligen glad över att jag fått fast jobb, det ger mej energi att börja planera in en stabil framtid och kunna göra det med säkerhet.

Livet har sina unika vändningar och höjd punkter och dalgångar, jag har haft en liten period med lite dålig motivation till det mesta, det enda jag orkar är att jobba och träna men sen är det slut på motivation. Men sen jag fick brevet om fast så sprudlar det av glädje. Hoppas det håller i sig bara.

I lördags på festen eller om det va i söndags när vi hälsade på i kollektivet blev jag lika glad som vanligt för jag tycker folket där uppe är så underbara..men jag blev särsklit glad när jag träffade tim för jag fick direkt flashbacks till vår sjuka fylla och mer eller mindre filisofiska natt/tidiga morgon i deras vardasg rum! Det är ett av dom bästa minne i sandefjord hittills!!

Tack Tim!

Dagens tanke går till norges mer eller mindre inkompetenta "sjukhus/lekevakt" personal..varför finns dom till? dom sitter där, berättar att dom inte kan göra något åt något annat än linda bandage och kolla blodtryck. Det hade för fan jag löst, ge mej 15000 i månaden så har jag jour dygnet runt även fortsätta jobba på jobbet på jotun så kan jag me kolla blodtryck å linda bandage där å tjäna extra...jag kommer till och med va trevlig till skillnad från flickorna på legevakten.

Från ilska och åter till glädje...tack för en super fin helg och hoppas allt sjuka jävlar frisknar till och mår bättre!!

Live life like you meen it!!                 Mvh Den där Kroon

Expedition Blogg Test #1

Jaha då har man fastnat i blogg træsket, åt mindstånde før en stund!

Dagens tankar går till tiden som flyger førbi.
Sitter på mitt kontor och tittar ut genom fønstret och suckar, det kænns som att det var igår man klagade øver hur mycket man svettades på jobbet. Nu sitter man och fryser med jæmna mellanrum, och før att inte tala om att vara ute om kvællen!! Då antar jag att det ær dags før snoret och førkylningarna att avløsa varandra inom kort.

Fick lite panik igår nær jag kom på att det ær ju nu 7 år sedan flygplanen tog sig en tur igenom amerikas tydligen mest ælskade byggnader, før jag menar, så mycket gnæll och snack som det varit om dom byggnaderna kan man ju tro att dom var heliga.
Men før att fortsætta med att 7 år har gått sedan jag var 18 år gammal, helt otroligt tycker jag! Kænns på sin højd som 2-3 år! Inte før jag har ålders noja eller så men jag førstår ju att vissa mænniskor får en chock nær dom ær i 40 års åldern och undrar var åren tog vægen. Dom rusar førbi nær man vænder ryggen till uppenbarligen!

jaha nu ær mitt førsta blogg inlægg skrivet och jag ber om ursækt før eventuella skriv och stavfel, men det ær charmen med min blogg, det kommer aldrig vara varken politiskt eller gramatiskt rætt..precis som jag!



P.S.

Fan jag har gått och haft en jobbig tanke i huvudet och orolig kænsla i magen, fram tills nu!
Fick ett brev på postlådan från min arbetsgivare, och dær kom det...beskedet att jag fick fast jobb! Så nu ær den nærmsta framtiden tryggad och jag slipper gå och oroa mej øver jobb och inkomst på lång tid!! Nu kan man børja planera framtiden på riktigt!!

SÅ JÆVLA GLAD!!!!

Plus att jag fick mit norska medborgarskap i samma veva dær så nu ær jag norrman och har fast jobb!

Fan va gytt allt e just nu!!!!=)   D.S.                      Mvh Den där Kroon


                                                  

RSS 2.0