uppgradering av boende och beach party

Nu ær det fixat ett eget rum i kollektivet, sov førsta natten dær i natt! Fint att inte behøva spænga fram en væg genom soffan eller utøva ninja trix før att ta sig fram till dørren utan att væcka classe. Enda felet med rummet ær att det ær ca 45,23 grader dær inne så man får sova med fønstret lite på glænt så man hade ju snorproppar i næsan och shrek i halsen. men som tur væl va hostade jag upp honom efter några minuters andnød på toaletten.

Denna helgen va lætt en av dom bæsta på længe! Fredagen hade vi beach party hemma och det va fan mer uppslutning æn vad jag trodde! folk kom i shorts, linne, bikini, solglasøgon och annat smått och gott! Jævla massa dans och satyg på Kroon-Jævel va det i alla fall! Gytt! Enjoy me when u get the chanse! hehe
Men bæst va ju emma och ciccis melon bikinis!! ^^

Sen på lørdagen kom Danne/rækan och førgyllde kvællen, det va jævligt najs med ett besøk hemifrån!!! Plus att jag fick massa sprit me! OH LA LA!
Så då vet ju jag vad som sker i helgen me, karet fylla och lattjo lajbans!
Kollade runt lite på lægenheter idag me, mailade en kille om nån mitt i stan...7000 i hyra dock...men vad gør man inte før å bo sjælv mitt i stan...palla hyra en jævla kællare i ett hus før 5000 lixom..ikke!
men jag vet ej..7000 e ændå en hel del att betala ensam! Har ju dock råd med det men jag kan ju inte lyxa så mycke som jag gør nu! =P blir ju lixom 4-5000 mindre att supa før då! hahaha

hajje

vill hitta på nått!

Fan nu känner jag att något skoj måste ske, vill på nån fet konsert eller resa nånstans. Behöver inte va länge men någon sorts miljö ombyte är behövligt. Få lite extra energi, se nått nytt, uppleva något nytt.

Har hittat lite nya band jag fastnat för med, Sevendust och Hollywood Undead..metal givetvis!=P
Har verkligen snöat in i allt som är av det hårdare slaget här uppe i norge, det enda som spelas på min dator är typ Disturbed, In Flames, Soilwork, Sevendust, Hollywood Undead, Transplants, Rancid, Social Distortion och lite Killswitch Engage..men behöver alltid mer tips om ny musik!! BRING IT!=)

Så jävla skönt att man börjat ta tag i träning på allvar me! Kört stenhårt nu i 4 veckor, och då menar jag stenhårt! Pressar mej fan sjukt mycke nu för jag vill att det ska hända något. Och det går faktiskt bra, men jag märker att kroppen inte är lika van vid träningen längre. Men den får helt enkelt vänja sig för nu är det igång igen! Ska fan till och med ha rutor denna sommaren! hahaha..det är nog 10 år sen man hade d! =P

Idag blir det en runda ut och fota lite me en nu bekant jag hittat här i stan, Casper the friendly ghost!=D
Kaspara, sjukt ovanligt namn på en sjukt ovanlig person! Va ute och gick en runda igår, ska ut och fota runt om i stan kväll. Ska bli jävligt kul, gillar att jag börjar intergreras i sandfjord nu! Mycke nya norska vänner man skaffat sig på sista tiden. Det är bra eftersom jag stannar i sandefjord några år till, kanske för alltid.

Funderar nu på om jag inte skulle ta å köpa mej en lägenhet, kolla lite snabbt me banken. Och ett lån på upp mot en miljon ska nog inte va några problem, blev jävligt låg ränta och hyffsat lite att betala tillbaka i månaden.
Så jag ska kolla runt lite seriöst nu och se vad man hittar, vore så jävla skönt att hitta något eget, något man kan börja göra till sin egen borg. Det sliter på mej det här med kollektiv, även om jag gillar folket här så blir det aldrig lugn å ro. Alltid nån hemma eller så kommer någon efter nån timme.
Plus att man kan aldrig gå runt naken! =P

hajje kompis

dagens samhälle är F*CKED!

Satt och läste i tidningen för några dagar sen, dom hade hittat en gravkamamre nere i Egypten eller vad det nu var nånstans. Så va det en av dom sarkofagerna som inte hade varit öppnad på typ 4500 år eller något sånt, det är ju AS COOLT! Tycker det är spännande att man hittar så gamla saker, och man borde gjort en utställning av det där det är, som man hittade det. Men IKKE!! Allt skulle upp från kammaren, undersökas, analyseras sönder och allt annat skit som dom tycker är skit viktigt! Jag kan inte sluta reat mej på avslutningen på hela artikeln: "Den ena sarkofagen har ej blivit öppnad på 4500 år, men arkeologerna ska öppna den senare i veckan".

VARFÖR?!?!! GE FAN I DEN! Låt bara innehållet vara som det är, låt den va stängd. Vi behöver inte se vad som är i, vi vet att det antagligen är en mumie och lite små värdefulla grejer. Bra, låt det bara va där i! Orört!
För om man tänker på det såhär, inte fan går man och gräver upp gravar för att se om dom blev begravda med kostym eller ringar på sig?! För det är JUST det dom håller på med! Rotar runt i en människas sista viloplats, det som anses vara så heligt!
Men i dagens samhälle är inget heligt så vidare det inte är aktuellt just nu! Dagens nyheter ska man handskas med med silverhandskar! "Nej men sluta skämta om barn som lider, folk som är fattiga, orättvisor, bögar" och allt annat som är känsliga ämnen idag. Men det är fan i mig helt accepterat att skämta om allt som hänt för 100 år sen.

Jag skiter iofs vad man än skämtar om, jag tycker magnus betner är en sån gud! Han skiter i vad han skämtar om men han har en vettig förklaring varför han skämtar om det me! Han driver med allt sjukt på ett sådant vis att det är inte provocerande enligt mig.
För idag känns det som att alla är så duktiga på att tycka och tänka men inte på att kunna backa upp det med en bra förklaring.

Typ som bloggare, eller ja...ursäkta mej...kändis bloggare...

Ja alex shulman eller vad han nu heter, vi bryr oss faktist JÄTTE mycke om att du och din sambo ska få en unge eller om d va nått fel på er unge eller vad d nu va han bloggade om som jag såg när jag skumkollade i genom metro på nätet.
Tack för den infon!
Sjukast är ändå att folk följer den jävla fega apans blogg! Han sitter och tycker och tänker om ALLT och ALLA som har varit i rampljuset en sekund eller hela livet trots att ingen vet egentligen varför han å hans bror är kända!? Kan någon upplysa mej?? Jag vet verkligen inte!
Men han hade ju suttit och blogga ut massa skit om nån har jag för mej, och denna personen ville konfrontera honom med detta, vad sker?! Alex VÄGRAR ställa upp i alla program denna killen skulle vara med i. Undvek att stå till svars för det han bloggat. Jag vet ej om det ör uträtt nu med det va fan i mej heeeeelt sjukt! Ska du skriva blogg och är "kändis" får du fan räkna med att det du skriver blir läst av många! Och där med startas en våg av det du skriver, antingen bra eller dålig! Hur som helst, ta ditt ansvar för det du skriver annars är det lika bra du bryter din MAC på mitten din jävla fjolla!

Och en sak till, satt och msnade med en tjej från GBG, ja du vet vem du är! ;D Den haggan skickade en länk till youtube med NSYNC....och sa att "detta är sååå du jocke"...oooook att jag kanske är en mjukis ibland...MEN nån NSYNCare e jag fan inte! haha...
Och när vi ändå är inne på pojkbands ämnet så såg jag på nån nätsida att nick carter har missbrukat sen han va två år, fast längst ner i artiklen står det: jag smakade min första grogg när jag va 2!!"....

SÄG NÅN UNGE SOM INTE SMAKADE ÖL, DRINK ELLER VIN AV SINA FÖRÄLDRAR RUNT DEN ÅLDER DIN JÄVLA FIKUS!

Det är alltid sånt jääävla gnäll på kändisar! "Jag dricker för mycke, jag gjorde det ena eller det andra men ångrar mej, jag tok kokain men bla bla bla har gjort att jag sett an annan utväg på mina problem". Så får dom va me på oprah eller liknande och gråta lite och få heeela Amerika med sig för oprah stöttar dom...vem fan e hon lixom? Hon är en tv-show kärring med en och annan bra åsikt!
Men det landet är ju bortom all räddning! Så dom skiter vi i!

Nehe mina vänner och ovänner och alla ni andra som kanske läser min blogg...nu får det vara nog!

Hajje

Ok, nu här snön kommit till sandefjord!

Nu har det verkligen börjat snöa här i Sandefjord! Började sakta men säkert igår, och har fullkommligt gått lös hela dagen idag! 
                                                                                                                                                                                                    

 Visst det är vackert med snö men det får ju vara någon måtta på det hela! Plus att kommunen i här i byn verkar ju vara lite erfterblivna me, börjar ploga på kvällarna EFTER det snöat klart! Så ska man till affären på dagen får man ta me sig ett par dynamit gubbar och spränga sig fram mellan vallarna. Som tur väl har vår öststats granne en snöslunga som har går lös me här just nu, fixar även vår innegård så man kan ta sig fram!=)
Tackar dej din vänliga östblockare!



Hajje

min mormor ær fan helt underbar!

Tog mej en stund hær på jobbet nu och ringde min mormor!
Alltså har man træffat min mormor så vet man att den kvinnan ær fan rock and roll! Jag vet ju var mina gener kommer ifrån i alla fall! haha..
Førsta som sker i samtalet e att jag frågar vad hon gør och får svaret: jag satt på skithuset, va tvunget att bajsa så nu har jag precis torkat mej i røven!....Tack mormor før infon!! haha

Och så fortsætter samtalet och hon berættar att hon varit godis sugen i 2 dagar nu, och min moster brukar tydligen gømma godis lite var stans i burkar i hennes skåp så hon inte ska æta allt på samma gång. Men nu va hon lite upprørd før hon hittade inget godis, "ja va fan jag har ju letat i varenda burka jævel i hela huset men inte en godisbit nånstans"...helt underbar e hon! Fan va jag skrattade åt henne.

Men højdpunkterna nær man snackar med mormor ær nær hon ska gå in och hålla kolla på mitt sexliv!! Vet inte hur många gånger jag satt i halsen nær mormor går løs! "jaha har du fått nått på længe då?" "du vet att det ær viktigt att nuppa annars blir man koko i huvet" "det ær bara att gå ut och ta nått før kvællen joakim, sen går man hem dagen efter".....Ni som kænner mej, førstår ni nu lite var min sjuka sida kommer ifrån?!?! haha haha...

man kan ju inget annat æn ælska sin mormor som ær sån!

hajje

Snö, snö och kvinnor!

Nu har det blivit en vit snö värld här i sandefjord igen! Fan så tråkigt att det inte bara kan börja bli vår och sommar! Det är ju helt efterblivet jobbigt att gå ut kl halv 6 på morgonen och det är 5-10 minus grader med påtaglig vind. Och plus att det då är en 20-30 cm snö vart man än ska gå! Ge mig sol, värme och tjejer utan dunjackor och snowjoggings!=P

Vill ha tajta jeans, kjolar, toppar och bikinis! Fan kvinnor är nog det bästa som finns! Samtidigt som det är det farligaste som finns! Finns ju ingenting som kan hjälpa och skälpa en kille så mycke som en tjej,  varför blir dom flesta män blir så förtrollade av dom? Är man intresserad eller kär i någon så är det ju en av få saker man tänker på om dagarna, antingen på hur söt hon är, hur sexig hon är, hur mycke man vill lyfta upp henne och ta en snabbis på köksbänken direkt efter jobbet. Eller så är det varför man precis bråkat, varför man är sur, varför hon är sur. Hur man ska fixa allt, vad som behöver ändras.

När man är singel kan man inte sluta tänka på alla tjejer, när man är upptagen kan man inte sluta tänka den man är tillsammans med. Alltid ska kvonnor va i ens huvud! Samtidigt som jag älskar det så hatar jag det, för just nu är jag singel och det innebär att man är som ett djur i parnings tid! MEN det är ändå en som jag är lite mer intresserad av än alla andra pumor. Får se vad framtiden har att bjuda på i det fallet.

Har äntligen börjat träna igen, och har gnista me! Går verkligen i vågor det där, men det känns jävligt kul att börja träna men faaaaan va tråkigt det är att få börja om på noll!!!
Men jag gillar mitt nya gym som FAN! Finns hur mycke bra maskiner som helst, mycke bra för baksida axel som är en svår muskelgrupp att komma åt annars, bröstpress som är sjukt fet! Tror att det kommer formas en bra kropp fram till sommaren!

Vill köra klart gaddarna på benen nu med så jag kan få sitta och titta och njuta av dom!=)...spelar ingen roll hur liten eller stor den där, om jag gjort den själv, en kompis eller en tatuerare har gjort den....jag älskar verkligen en ny tatuering! Är lycklig när jag har fått nytt bläck på kroppen! Kommer aldrig kunna sluta!

hajje kompis

RSS 2.0