gamla funderingar och tankar..

Satt och yrade runt på mina olika sidor och så fann jag lite blogg skit som jag skrivit før några år sen, visste inte ens att jag skrivit något på den sidan som jag hittade detta på! Men det va en del bra saker och en del skit men jag tænkte uppdatera denna blogg med dom gamla inlæggen..

2007-10-08 

Låt oss leva efter följande motto: Livet ska INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp utan snarare en sladdning in från sidan, men chokladkakan i en hand och vinet i den andra, med en kropp som har blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten - samtidigt som man skriker: WOO HOO VILKEN JÄVLA ÅKTUR!!!!

"denna har jag nog tagit från någon annan misstænker jag, med anledningen att jag tycker det ær så det ska vara!"


2006-10-27 

Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa ditt liv stående på ett ben...så ta ett steg åt mitt håll så tar vi resten tillsammans..


2007-03-18 

Fan va jag tycker det är jobbigt att vilja ta en väg och köra på och se vart det leder, allt man kan få är en återvändsgränd. Och så som motorn går på varv nu vill jah inte varva ner för jag tror jag fastnat för denna vägen!

Aldrig fick man hitta rätt på kartan och hamna där man vill...i garaget man börjar tycka är så underbart att man bara vill hänga skiftnyckel på hyllan och lägga sin kärlek på rätt väg!


2007-03-27 

Ditt liv består av olika vägval och chanser som Du tar eller kanske missar. Alla tar vi olika vägar och chansar på olika saker så det för oss alla till olika lägen, platser och känslomässiga  nivåer. Med hjälp av media, Din omgivning och människor i Din närhet gör att  Du formas till en varelse av olika smak, tycke och syn på livet. Med ett unikt sätt att se på hur saker och ting ser ut idag, och med idag menar då inte dagen i bokstavligt syfte utan mer som en symbol för hela livet i sig. Allt runt omkring Dej, människor, djur, samhället, andra samhällen, om respekt, kärlek. Olika sorters människors och alla olika sorters intressen. Och hur Du som individ måste beaka dej själv på ett djupare plan och lära känna dej själv till max av din kapacitet, och hur just Du är och funkar och behandlar folk du möter.

Är Du så öppen och mottaglig som Du egentligen tror? Är Du egentligen så vänlig som Du går runt och hoppas på? Tar Du dom nya chanser Du får eller låter Du dom rinna genom dina fingrar? Tar Du chansen till att fylla ditt liv till bredden med just det Du vill, eller låter du dej påverkas av din omgivning och vad dom ska tycka? Eller styr Du ditt eget liv och gör som du vill? Tänk efter RIKTIGT ordentligt så kommer du nog komma på att Du,  ja även lilla "betydelse lösa" Du styrs mer än vad du tror. Beaka allt och lär av det!


Jag är inget annan än en människa påväg att stanna upp i denna annars väldigt snurrande värld. Är på en emotionell och mental resa genom den värld våra förfäder har byggt upp åt oss, visst jag är tacksam för vägen dom byggt åt mej, men vart finns min vandrings partner? När man går genom livets alla snår och över alla dess ängar så vill man dela upplevelsen med någon och jämföra intryck och känslor.

Ytan är ett skal, SNÄLLA ta er förbi och se att jag älskar som ingen annan!

"Hær va jag minsann djup som aldrig førr, kænns skønt att se att man alltid har haft en del bra tankar genom åren och inte bara massa skit i huvet..=) "


Jaha det va då en uppdatering från førr, har æven en hel del nytt i huvet som kommer inom kort!!

hajje


jävla piss...

Min satans dator har dött!! Stängde ner luckan för natten och när jag ska starta den på morgonen så har det lämnat in sin avskeds ansökan tydligen! Inte ett liv i fanskapet!!
Hoppas den fixas snabbt av komplett nu, och att allt på datorn e kvar sen! Har ju fan hur mycke bilder och annat där på som man vill ha kvar! Bärbar hårddisk Jocke! Det vore ju en ide!

Är fett uttråka nu för tiden me, sker aldrig något kul, träffar sällan nya roliga människor längre. Men sommaren är påväg så då blir det väl fart och fläkt igen i den sociala leken. Köpte mej nya löpskor och en ny cykel igår, sjukt seriös kände jag mej efter det! Hoppas bara jag blir seriös och använder dom flitigt me! Haha..
4500 spänn för hela skiten, hyffsat billigt eftersom cykeln va på rea! Kostat 6-7000 men fick den för 4000. Jävligt bra kap!

Blir en Oslo runda i helgen misstänker jag! Så man får lite miljö ombyte! Lite skevt känns det eftersom Coachen ska komma upp men jag får spelet om inget händer denna helgen!
Kul att man är ledig 4 dagar nu, det behöver jag! Det är jag värd!

Dags att börja fundera på vad som sker i framtiden nu igen, vad jag vill under en längre period. Försöka få ihop nån strukturerad plan över dom närmst kommande åren..dags att släppa lite på freestyleandet och lägga nån riktlinje eller 2..=)

Men först och främst ska jag rasta cykeln! Ut i skogen och slå mej!=)

Hajje

bit vis sjuka grejer..

Ligger nu i min säng efter en vit helg, delade en flaska vin till maten med cicci i fredags. En försenad födelsedags middag i min ära. Bacon inlindad kycklingfile med potatis gratäng och sallad...satan så gott det va! Tack cicci!=)

Satt för några dagar sen och tänkte på hur människan i alla tider alltid har sett upp till någon annan, av högre klass, som bättre på något än en själv, som ser bättre ut, som är rikare, smalare, starkare och så vidare..
Förr var det ju oftast adeln som va i folks blickfång, med sina klänningar, kronor och annat krimskrams som tillhör fint folk. Bönder, smeder och andra "svenssons" sucktade efter en kista guld eller en maskerad bal eller liknande tillställning som hölls på slotten runt om i världen.
Med gycklare, trollkarlar, dansare, sångare och sångerskor och diverse eldslukare och annat.

Hur ser det ut idag? Jo adeln är föraktad men samtidigt folk kär på något konstigt vis. Och gycklarna, musikerna och annat underhållings folk är dagens stora klara ljus på himmeln. Folk önskar, drömmer och dreglar över att få vara någon som för några hundra år sen hade varit en sorts utfyllnads människa i samhället. Men idag har gycklarna och musikerna Hummer 2, Ferrarri, Bentley, 2000 kvm hus med pool, och flera tiotals miljoner på banken.
Och inte nog med det, dom ska vara någon sorts förebild för hur alla ska vara! Så här smal ska du vara, såhär ska dina kläder se hur, håret, sminket, livs stilen, förklara hur lång tid man ska vänta innan man säger jag älskar dej, ge tips och råd om allt från himmel och jord. Om vilka saker som faktiskt är bra för världen och vad just DU kan göra för att hjälpa vår värld....MY GOD!

 Visst är det kul att läsa i tidningen om nån dåre till kändis har gjort det ena eller det andra sjuka med knark å horor och en skandal fylla...skit skoj! Men d hade jag kunnat läsa om vem som helst!
- Sven, 42 år från dalarna. Söp sig skit full på den lokala pizzerian och har under kvällen fåttt sin splittern nya skinn jacka förstörd av pizza sallad som någon spillt ut och är vansinnig. Slår sönder jack vegas maskinen med en stol samtidigt som han skriker å har sig. Efter detta går han ut och sliter loss en planka från den trasiga bänken utanför som han sedan kastar rakt igenom Eva-Lotta Janssons bilruta.....
Det är inte förren 2 dagar senare dom hittar Sven i en stuga utanför byn med 2 kvinnor av hög status, nakna och berusade...skandal!

Lika underhållande fast om en vanlig man...

För att återgå till ämnet om hur våra ideal och idoler har förändrats så tycker jag det är så bissart att skådisar och showbiz folk har så stor betydelse i det stora hela för världens befolkning, att serier, filmer, galor och annat skit har gjort att folk hellre vill se hur paris hilton, hugh jackman eller nån rappare ser ut eller om dom spelar bra i filmen än att njuta av den riktiga världen runt om dej. Inte 1000 mil bort i en "fantasi" stad där pengar och glamour e d enda som betyder något. Att folk ska vara så beroende av någon/något som obetydelsefullt!

Det bästa för världen vore om media inte längre fick skriva om saker som inte berör männskligheten på ett givande vis...utan om saker som sker runt om oss, om saker som kan hjälpa oss att utvecklas och bli smartare. Som får världen att komma på fötter....och inte om kläder, bilar med kromade fälgar eller senaste skvallret från oscars galan.

Kom ihåg...dom är bara gycklare! Tom underhållning som får tiden att gå.....tid som Du borde offra på att leva och uppleva! Lev väl....lev rikt, på nya upplevelser och känslor...

hajje

inspiration!

Jag behøver en hel næve med inspiration, blivit så slapp nu igen! Trænar inte och gør inget annat heller. Går hem efter jobbet och hugger pcn och sen sitter jag vid den..tragiskt!

Och har har inget spec jag retar mej på heller som jag kan skriva om. Lite skrivar torka kan man kanske kalla det.

Hoppas att det lossnar snart så ni får nått kul å læsa i stællet før massa korta skit inlægg som detta!

hajje

trenden håller i sig...

..av 2 dagars snaps fylla med claes har jag kommit fram till en slutsats...vi ska helt enkelt inte snapsa han och jag! Klockan va fan inte ens 1 igår heller då vi va hemma och färdiga för kvällen! Så två kvällar i rad är vi hemma låångt innan krogen stängt, och är så berusade att vi borde skämmas..

Galenskaper va det säkert en hel del, minns inte så noga. Men en sak vet jag....dag nummer 3, ska inte bli en snaps fylla...idag ska vi ösa loss som fan!

Ikväll smäller det, den "erotiska festen" går av stapeln! Jag har en känsla av att den kommer va lika erotisk som jag känner mej just nu...men men...vi kör på....rockstAr mode nu!

hajje

dagarna kommer och dagarna går...

...men Kroon, han består!

Nu 26 år gammal/ung beroende på hur man ser på det! Gammal i den bemärkelsen att jag kom på mej själv igår att jag gillade den här nymodigheten med Facebook...man fick alla gratulationer där istället för att det pep varje minut i mobilen!=)
Ung i den bemärkelsen att när jag ser att det är födelsedag pågång så ser jag bara vätska, alkohol haltig vätska...i mängder!

Men men vad är ålder? Ser inte ålder som något överhuvudtaget egentligen. Det är beteende som gör människan intressant, eller bristen på beteende hos folk som gör dom ointressanta.
Men hur som helst så va det en hel del beteenden igår som borde glömmas...men jag tänker föreviga dom för alla andras nöje!
Så här kommer en liten del av vad gårdagen hade att bjuda på!

Jag och claes har snaps race till att börja med, det slutar oftast i något bissart. Vilket det även gjorde denna gång!
Vi tar oss efter gud vet hur många shots men lite mär än 1½ 70is gick i alla fall sen gick vi ut på stan. Gick in på alla krogar och va där i en minut sen gick vi mest runt och snackade som 2 bittra gubbar, eller som dom 2 bittra gubbar vi är!=)
Och under all förvirring och argumentation om livet, fylla, kvinnor och allt vad vi kan och ska så va det pizza dags. Beställer en vanlig italiensk hawaii med pepperoni och hamnar hemma med en amerikansk pizza i meter storlek! Vems fel det är är ett mysterium. Efter den är avnjuten så är det dags för mej och claes att ha träning....MMA träning!
Stog och utbytte visdommar om slagtekniker, kombinationer och det korrekta sättet att slå på en sandsäck. Och allt detta avnjuts med en cider och en öl i ringhörnan! Sprit får en att hitta på dom mest underbara sakerna och få dom ljusaste ideerna....Tack alkohol!

Fick 2 uppskattade presenter igår me, en t-shirt me en döskalle och massa annat plock på, sen en ipod sladd...d har jag saknat som fan! Så tack för det!
Plus att jag fick ju den bästa presenten man kan få...en sprit fylla me  "master of disaster", "kapten krok", "örnen", "hejduken", "lakejen", "myggan", "desertören" och "mittfälts specialisten" Claes telleborn...man Tackar man Tackar!

hajje kompis

RSS 2.0