lite skrivlust..

nu har jag fått ny energi till mycke kænner jag...har ett aktivitets behov i kroppen igen..så nu blir det hård træning och mat før hela slanten. Tar en oslo helg nu till helgen sen ska jag inte dricka på ett tag.  Tænkte bli i sjuk form nu denna gången, både satsa på kondis, styrka och førska på in lite grappling eller brottning kanske..BJJ vore iofs me kul å testa men tror ej det finns i nærheten hær...

Va ju och besøkte både Olas och Simons gravar nu nær jag va hemma, och jag blev lite stælld efter det besøket. Trodde inte jag skulle reagera så pass hårt, men jag antar att det va før jag tittade på bilden av Ola som står dær. Med ett leende på læpparna i sin dykardræckt med handen uppe och signalerar att allt ær OK. Først fick jag ett leende av att "træffa" Ola och se hans ansikte sen bli påmind om att allt inte ær Ok. Ola saknas! Så ca 15 sekunder efter jag satte føtterna på hans grav så rann tårarna længs kinden.

Det ær fan helt orealistiskt att man som 26 åring har behøvt førlora så många vænner redan. Att behøva genomlida begravning på begravning av næra vænner och bekanta. Att livet ska behøva vara så! Och att få uppleva alla olika sorters døds orsaker ær ju me helt otænkbat egentligen. En mørdad, två sjælvmord och fler dødsolyckor æn man kan rækna næstan.
Så från stund till stund kan man ju inget annat æn vara glad att man ens lever idag!

hajje

sammanfattning av en længre tid...

Har ej haft motivation eller inspiration till att skriva på længe nu..så nu får man væl hosta upp lite info om va fan man har haft før sig på sista tiden.

Børjar væl med før 5 veckor sen..med min førsta av 2 semester veckor denna sommaren. Stack ner till Kna som planerat och hade en jævligt trevlig vecka dær me midsommar firande och rock n roll...avslutar dock veckan med sjuka magsmærtor och dagliga spy kavalkader. Kunde inte kæka utan att behøva besøka dasset och tømma ur ett eller annat hål. Så jag åkte tillbaka till norge och va sjukskriven en vecka innan det va tid før att gå till lækaren, fick 2 veckor sjukskrivning till så jag tog chansen att åka tillbaka till sverige før jag hoppades på att få en tid før gastroskopi dær eftersom jag redan væntat på det hær i norge i øver 3 månader.
Gastroskopi ær ju inget man vill vænta på vet jag nu såhær på efterhand! Har aldrig haft sån panik som i dom sista 30 sekunderna av den helvetes behandlingen! 

"andas normalt, det kænns bara lite otæckt i magen nær vi blåser in luft, bara andas som vanligt"...Ja det ær ju jævligt lætt med en jævla trædgårds slang som ligger och skaver i halsen, som tar upp 50% av all plats man har i halsen..jævligt lætt att vara naturlig då! Sket væl fan i att dom sipprade in lite luft nere i kistan...d kænde man ju fan inte...men den satans kamera slangen..fy i fittan vilken jævla behandling!! Æven att det tog kanske 2 minuter så kænde jag mej utnyttjad, smutsig och hjælpløs som aldrig førr.
Men det ær skønt att ha fått det gjort, slippa tænka på vad det ær som e fel, slippa bolla me tanken om att det va min tur att få cancer i magen. Så diagnosen ær bråck på magmunnen, vilket innebær medicin resten av livet eller en operation som kan gå vilken væg som helst verkade det som. Antingen blir det bra eller så kan det bli værre, några av sakerna va ju att jag aldrig någonsin kan spy efter operationen och det vore ju bra att kunna spy nær man har mag influensa eller e bakfull som fan!! Det skulle bli førkortat tarmsystem så man kan sjunka ihop lite å gå mer framåt lutad, vilket jag fixar bra redan nu med tanke på ryggen!=)
Sen æven kan det bli fel på sjælva "knuten" dom ska gøra på tarmen och då kunde det spricka och ja va fan d nu va....så jag tar chansen på medicin tills det inte går længre!

Har slængt på lite mer færg på kroppen, rundade av høger underarm hos Rige som borde varit gjort før længe sen..d e nog 2-3 år sen vi børjade på armen...så nu ser den lite mindre halv færdig ut æven om det ær en bra bit kvar!=P
Ser fram emot september och børjan på min vænster arms sleave hos Rille...=)

Træffat familjen och fått mycke mer tid med mina vænner æn jag førvæntat mej denna sommaren! Jævligt najs!!
Spenderat mycke tid hos lunna, linda och embla...jævligt najs! Så jævla kul att se utvecklingen på lill fisen, va ju nere nær hon va typ 6 dagar gammal och sen nu då nær hon ær ca 3,5 månad...sån jæævla skillnad på reaktionsførmåga och uppfattningsførmåga.
Plus att jag e ju tydligen favoriten hos henne me!!=) Satan så hon ler nær jag pratar me henne....kul som fan!! Det ær ju inte så att barn suget blir mindre av sånna saker....sen att det har en ond baksida med spyor och bajs å sånt, det får man ju ta....slipper ju dock allt sånt nær man bara e på besøk!=P

Va massa mer action men det tar vi en annan gång nær preskibitions tiden ær ute!;P

RSS 2.0