stenen har mjuknat....

Nu, efter ett tag med mental stabilitet och välmående har bubblan spruckit för mej! Är tom, känslomässigt omtumlad, ledsen, nere, lamslagen av min situation...
Kan inte sova, kan inte äta, försöker gråta, har ilska, försöker gråta, tänker, försöker gråta...känner mej oerhört labil just nu...
Jag får som vanligt inte fram gråten riktigt utan fäller bara lite tårar, men får ej ut hela gråten...den låser in sig i mig, klammrar sig fast som om den är rädd för att komma ut! Eller min egen teori, att jag håller den inne för jag under hela min tonårs tid försökte dölja alla sorters känslor inom mej istället för att släppa ut dom. Har alltid haft svårt för att släppa ut gråten, det ska alltid ta så lång tid eller hända något speciellt innan jag verkligen gråter..antar att det har med ens val av väg här i livet, eller kanske mer min egna sammansättning av fantasier/föreställningar av hur jag egentligen borde vara och hur jag borde bete mej för att känna mej accepterad....som jag som tur väl va kom över i mina tidiga 20 år..då jag blev tillfreds med mej själv och slutade spendera hela dagarna med att försöka vara något annat än vad jag egentligen var...

Exploderar snart, eller kanske imploderar.....fan vad jag saknar mina vänner, deras stöd, att dom bara är i närheten när man mår dåligt....

känner mej som en spillra av mej själv..vill bara sova och vakna till en värld där allt är bra igen...

moment of clarity...

Ligger nu i min låne säng hos mike, micke, du pont och linda...vaknade under natten av att något nummer ringde mej 2-3 gånger..orkade inte svara för kl va ju runt 4-5 snåret. Så kollar jag upp nummret så är det någon från stavanger, någon Hege bla bla bla...får ringa under dagen.

Blir en runda på Rockafeller snart, stor erotik mässa med strippor och annat omoraliskt skit som vi ska avnjuta. Länge leve erotik och nakna kvinnor!

Ligger här och funderar på olika saker och bollar med tankar. Det ena mer intressant än det andra, och annat är mindre intressant än det tredje. Men en sak som fastnade va en kommentar från Lunna, min vapendragare och eviga blogg följare.! (Tack för stödet!)
Att han aldrig märkt av mina aggresioner och diverse mörka delar som plockas upp till ytan då och då..
Vi disskuterade i ca 30 minuter igår över telefon på bussen till oslo. Att man har nog mognat en hel del vad det gäller detta med aggresionerna, eller i alla fall fått en ändring i hur man hanterar dom. Man har kommit till insikt i att man är den man är, och accepterar det. Man vet vem man är och vad man går för. Och vad man står för. Vilka man gallrar ur sitt liv och dom man tar närmre sig. Vänner, familj, världen och vad den har att erbjuda istället för att stänga den ute som i yngre dagar.

Det gör väl att man står på stadigare ben antar jag. Att man på något vis har expanderat sina vyer till den grad att man utvecklas till sitt fulla jag mer och mer. Vilket känns skönt, men samtidigt skrämmande i den bemärkelsen att man hela tiden hittar nya alternativt gamla dolda sidor av en själv och dom omkring sig. Att man med sitt perspektiv på livet även kanske formar dom omkring sig. Det är ju en trevlig tanke! =)

Får tacka Lunna, och antagligen Linda me för att dom ständigt bombaderar mej med ideen att skriva en bok. Vilket inte är en tanke långt ifrån mina egna. Men jag tror att denna bloggen är en början för mej att få in skrivandet i mitt huvud, att få mej att uppfatta min egen skrivstil och sätt att utforma mina kapitel i livet som sedan utformar texter och anektoder i en eventuellt kommande bok om tankar och livet enligt mina...(skrattar högt för mej själv)...expeditioner och äventyr...
Gillar tanken av att skriva ner det som upptar mesta delen av mitt liv, mina tankar. Och att folk som känner mej läser dom och får ett lende på läpparna och en isikt i hur jag funkar och tänker, till vis grad givetvis eftersom jag misstänker att dom flesta som läser det jag skriver bara uppfattar allt som underhållande och sjuka tankar, när det egetligen ligger en ganska så klar röd tråd genom det mesta jag skriver. Vilken jag inte ens tror jag själv tänker på, det är tråden om Mej, Nils Joakim Kroon. Eller rättare sagt utvecklingen av mej själv. För mina..(skrattar högt för mej själv)..memoarer som jag kallar detta..haha...dom får mej att tänka över sättet jag tänker på och hur jag ser på saker. Så analyserar jag tankarna  och texterna och ibland kommer jag på att tankar jag skrivit om förr har förändrats pågrund av mer info, mer erfarenhet och kanske ett öppnare sinne. Vilket jag tycker är skit spännande för det betyder mental utveckling! Vilket är ett helt annat ämne för en annan dag....

Hoppas jag inte förvirrade er för mycke nu....välkommen till en dag i kroon huvud! =D

hajje

blandade känslor...

Har hela denna veckan gått och varit irriterad, började i söndags om jag inte minns fel. Det kommer små raseri utbrott hela tiden eller så känner jag bara ilskan inom mej som ligger och bubblar..känner att jag bara vill krossa något med mina nävar och fötter!
Vet ej va fan det är som ligger och gror i mej, jag kan inte komma på något som retar upp mej nu..eller så är det väl bara vädret och denna delen av världen jag bor i. Men jag antar att jag får väl ett psykbryt snart och ställer till något som vanligt..!

Stog på jobbet och läste en tidning när jag helt plötsligt ser den sjukaste artikel överskrivt jag sett på länge..."trippel mord pågrund av hasch rökning"..något i den stilen stog det, så jag läste igenom artikeln och då står det att nån galen norrman i tromsö dödat 3 pers för han rök hasch, möjligen fått en hasch psykos enligt honom själv. Jag blev full av skratt samtidigt som jag blev så jävla irriterad. Skrattade för det är ju helt absurt att skylla att man på att man rökt hasch när man knivar ihjäl någon med 44 stick. Dom som har någon insikt i den drogen hade ju avfärdat den det påståendet direkt! Det är full möjligt att du går lös på stan och sticker ihjäl folk, stjäler bilar, slåss och rånar folk när du rökt på, men det är i san andreas i GTA som du spelar på xboxen för du inte orkar tänka eller va aktiv. Men Men Men.....så lätt va det att skylla på drogen som är vetenskapligt bevisat att man blir omotiverad och slapp av. Det som gjorde mej irriterad med det va att den artikeln är en av anledningarna att nästan hela världen är så jävla överbevisad om att cannabis är en farlig döds drog!

Och jag kan bara önska att folk tittar på dokumentären The Union om cannabis och industri hampa. Den ger folk som lever i sin bubbla en lite knäpp på näsan angående bruk/missbruk av cannabis. Där visar dom att några eller rättare sagt MÅNGA av världens forna och nutida ledare har rullat upp en joint och avnjutit den i ensamhet eller tillsammans med andra högt uppsatta senatorer, presidenter, företags ledare, ikoner och idoler som alla världens människor ser upp till.
Det är ett tio tal länder vars ledare radas upp som rökare av cannabis. Vilket borde klar göra för vem som helst att cannabis inte är en farlig drog för då borde väl det innebära att dom som styr vår värld är farliga människor som när som helst kan flippa ur och kniv sticka 3 pers och sen säga: nej nej jag e inte galen, jag rökte ju bara en joint!
(*det sista argumentet där kan vara en ögon öppnare för trångsynta människor hoppas jag på*)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ska på fest med jobbet på fredag, vilket innebär att vi slutar 2 timmar tidigare på fredag, knappt gytt!!!!!
Så gratis mat, vad det nu innebär här i norge. säkert fisk buffe med pinne kött och ribbe!!! ;P
men d ska bli kul i alla fall, sen kanske det blir oslo och erotik mässa med en från jobbet..ska bli jävligt fett att göra lite annorlunda grejer.
Börjar trivas på jobbet igen, hade ju liten svacka då när jag fick reda på att jag skulle byta jobb på fabriken. Men jag har väl kommit över den värsta ilskan men jag e fortfarande jävligt sne över saken.

Blir flytt i slutet på månaden me, ska bli så JÄVLA skönt med lite lugn och ro! Har väl vantrivts här i kollektivet hela tiden för det är så mycke folk runt mej hela tiden. Jag e ju lite speciell när det kommer till att behöva tid för mej själv för att få lugnet i mej att vara just det, lugnt. Blir ju jävligt lätt irriterad och har en liten snudd av taskighet i mej hela tiden då om jag inte känner mej  lugn i själen.
Inget jag vill men sånn e jag, och har väl alltid varit. Blir jävlit kall och spydig mot folk som inte gör rätt enligt mej just i den stunden..menar ju dock inget illa bara beter mej lite skeptiskt...men men, vad gör d om 100 år!


Nej nu jävlar avslutar vi denna smörjan och käkar en bit mat.....

hajje

problem?

Satt och læste BLT i morse hær på jobbet, och jag blir så jævla irriterad på mænniskor i allmænhet! Då hade tydligen en 15 åring blivit øverkørd av polisen då han flydde från en inbrottsplats tillsammans med en annan 14 åring.
Och det førsta som slår mej e ju som vanligt hatet mot polisen som vanligt, før det ligger ju så djupt att det kommer alltid så fort jag bara ser en polis eller deras leksaks bilar. Men att vara polisman/kvinna och lyckas med en sånhær sak ær ju helt otroligt, før om det ær någon som ska ha kunskap, erfarenhet och vett i huvet bakom ratten så ær det væl ændå den yrkesgruppen?? Hur fan lyckas man då køra øver någon?
Før man kan ju bara spekulera i hur fan den dær jakten gick till egentligen, dom flyr och polisen gasar ifatt dom och av ren djævulskap kør øver honom. Eller att han førsøkte finta bilen med en vanlig øverstegsfint men missade helt sin egen fot och ramlade eller om polisen i vanlig Kna anda bara va helt odugliga till næstan vad som helst. Eller ja, dom ær ju JÆTTE duktiga på att vara typiga och JÆTTE tuffa så længe den dær jævla teletubbies drækten ær på......Duktigta dom e!

Men det som retade upp mej va ju som vanligt dom dær kommentarerna som folk læmnar...en skriver att det ær rætt åt killen som ændå bara ær slødder och bandit, en sæger att polisen ær kompetensløs, en klagar på att folk klagar och dittan å datten. Men seriøst nu, hur nær och var kan det någonsin bli grabbens fel? JA, han gjorde inbrott, ja han sabbade før en annan mænniska, ja det kostar pengar att laga och så vidare...men ær det rætt att då som denna mænniskan kommenterat att det bara ær rætt åt honom?? Att om någon bryter lagen så får man gøra precis vad som helst mot denna personen verkar det som..jag vet inte hur många otaliga kommentarer jag læste då nær rødeby pappan va sveriges størsta hændelse om hur man borde skjuta honom, hænga honom i en lyktstolpe i rødeby, stænga in honom å slænga nyckeln och massa sånt.
Ær man en så pass sjuk mænniska att man resonerar så før någon annan begår ett brott så vet jag vem som ska låsas in eller då kanske hænga i en stolpe i rødeby.
Det ær sånna mænniskor som fick kristendomen att blomma ut førr i tiden. Sånna som inte ser sin egen sjukhet och førvirrade mentala instællning, sånna som anser sig ha rætt att dømma och førkasta andra bara før dom sjælva ær laglydiga och arbetande folk som aldrig har haft det dåligt stællt eller bara har en liten avvikelse i generna som gør att man har en annan syn på vad som ær rætt och fel eller vad som ær bara en kul grej før en sjælv men som faktiskt inte ær så kul før någon annan.

Jag kan fan inte understyka hur rædd jag e før sådana mænniskor, sånna som alltid har något att sæga så længe dom får vara anonyma før dom ær så rædda før att sticka ut från mængden eller ær rædda att dom faktiskt måste stå før sina åsikter æven utåt! Jag blir sjukt trøtt på den mænskliga rasen nær vi inte ær mer øppensinnade æn så...tragiskt ta mej fan!
Men det ær ju inte konstigt att man har svårt att førstå hur fan "vanliga" mænniskor tænker och resonerar nær man aldrig umgåtts med den typen av folk under en længre period.  Anledningen till det ær ju att det ræcker att titta på EN show från tv dær folk disskuterar,  typ debatt och kalla fakta å sånna program...dær hittar du sånna jag snackar om! Folk med åsikter om saker och INGEN som helst insynd från andra vinklar æn sin egen, samtidigt ær dom programmen asbra, før då ser man typ 20 pers som sitter å får sæga saker. så kommer 1-3 vettiga mænniskor å sæger en sak om ett æmne så sitter nån som brinner før eller emot detta æmnet och bara yrar! Och den som yrar mest ær oftast den som faktiskt har jobbat ihop lite makt eller status inom något område. Och det skræmmer mej som fan!
Att folk som ær så jævla førvirrade får ha något att sæga till om i landet...inte konstigt værlden ær som den ær...alla som e vettiga å faktist har lite verklighets koll och mænsklig instællning ligger ju i det dolda av en eller annan grund..

Har fan træffat narkomaner som har mer kolla på hur samhæller faktist funkar och hur det kan ændras till det bættre æn vad våra "kæra" folkvalda politiker har. Men man måste kanske nå botten eller i alla fall hålla sig i nærheten av botten før att førstå hur det borde vara och inte bara køra på i denna illusion av verklighet som vi gør nu. Før vi måste ju snart inse att vi lever i en værld som ær baserad på løgner, alla toppar i værldens lænder ljuger, alla føretag ljuger om det ena och det andra, media ær ju den størsta løgnaren och massmørdaren i værlden.
Vi markfolk bara føljer blint deras anvisningar och råd, utan att egentligen tænka øver varfør vi gør det eller om vi skulle kunna gøra något annorlunda.

Nu orkar jag ej mer...men hoppas nån med makt ær smart nog att lyssna på Kroon snart så kanske vi kan fixa till smeten å slippa dess jævla klumpar och skit som flyter runt hær!

Skæmt å sido....ær sjukt trøtt på denna marionett værld vi lever i...


RSS 2.0