Årets tredje!

Nu e allt i lyan, behöver bara en tv me så jag all done..eller ja. måla me...sen vill jag ha ett jobb så kag kan fixa en amason och börja riva i ett garage i rby trakterna..det har etsat sig fast nu...hunden och bilen....fan ca 5 veckor till hon får komma till mej. Lilla Zhaila Hamskog...hamskog vet jag dock ej men vore coolt å ha familje namnet till mej i registreringen.

Shit va skit som sker runt om oss, och jag bara vill ta det så lugn som möjligt...hoppas på mycke hemma tid och sen möjlig garage tid. sen träna Zhaila som fan me.

Hade mer inspiritation innan så vi kör på detta.


hajje

Årets andra!

Fan nu är jag galet trött på mina revben, eller musklerna mellan eller vad det nu är. Har haft ont sen juldagen och det va som värst 2-3 dagar efter gav med sig lite sen kom det igen, nu har jag piss ont igen....inget gör nytta varken smärtstillande, inflammatoriskt eller bandage som stöd.

Men lördagens is.crosskörning kan ju ha slitit och dragit lite i det också, men näääääääe...=)

Vågade mej till och me på dannes 450 cc så jag e rätt nöjd...men vill köra den igen på lite mer säkrare ställe...det va fan allt mellan 10-20 bilar som va där, 1 450cc 4-hjuling, crossar....helt sjukt...åkte me en kille som hade en orginal volvo 245 men med spikdäck....fy FAAAAN va det gick, den turen tackar vi för!! =) greppade ju bättre än vanliga däck på asfalt!
Åkte snowracer efter en kille me 2 varv runt banan...han sa att vi va uppe i 70 som max.....men shit vilken G-kraft det va i svängarna...va typ 2 cm av snowracern kvar på marken när det drog ordentliget...och jag fick hålla i för kung och fosterland men fy fan va kul...drog omkull en gång men d va hur chill som helst..hade lånat rygg och bröst skydd och hjälm av danne så det va under kontrollerande former! ;) Det va den roligaste lördagen på länge, fan vilken känsla och adrenalin kick det va alltså. Tur att alla är så seriösa att dom håller koll och på allt som sker, hålla mellanrum och inte överdriva....;P
Så sugen på att köpa en egen skitbil och gasa runt lite..haha men då behöver vi bilsläp och annat upp till dit så man inte är olaglig..

5900 svenska kr gick det på Ikea i alla fall...men fyllde ju det mesta av lyan, sen 800 för allt jag behövde till färg och annat....ska köpa hund "säng" och lite annat till Zhaila..men det är ju 6 veckor tills dess, satan av hon ska få träna på gården, ska bli en lydig och fin hund. Som Indra min gode vän mattson som jag saknar, ska fixa det med datorn så fort jag varvat ner lite över stresset me lyan.
Rille min vän, hoppas du är på bättrings vägen och att vi blir bättre på att höras av. Saknar dej!!!

Vaknade av ett sjukt mess idag! "Fick höra att du grät lite till filmen Vägen till Terabitha, stämmer det?"....Erkände direkt..."Ska du ha klart för dej att jag gjorde".....fick svaret: " jag hörde det gubben =) tyckte ni macho killar är super gulliga när jag hörde det Puss".....Man sträckte ju lite på ryggen efter det.."ni macho killar"..tihi.. hahahahahahaha....nämner inga namn men ni vet vilka ni är som fällde tårar vid min sida!!! Vi är macho!! Men viktigast av allt....macho-gulliga! hahaha

Just nu mår jag som sämst och är mest nerbryten i psyket men har roligast på länge! Sjukt men sant, jag gör saker jag inte trodde jag vågade och fucking did it! Visar sidor av mej själv jag inte sett alls eller på länge.
Både positiva och dåliga....plus att jag nu äntligen bestämt mej för att lugna ner mej och inte va lika destruktiv utan rikta min energi på produktiva saker. Har STARKA funderingar på att starta företag..har 2 ideer. båda är 60/40 chans på att lyckas så ska finslipa på vilken som är troligast just nu sen ta tag i den andra när saker och ting rullar smidigt. Och min snart invigda tattoo bror är med i båda planerna men vet ej om den ena av dom...;P

hajje

Årets första!

Ja nu va det en stund sen sist...vet fan inte ens i vilken ände jag ska börja! =)

I stort sett färdig med Norge, en resa till sen e jag färdig helt. Känns skönt, märkte att det va påväg åt fel håll igen där så jag körde en "duck, roll and cover" tillbaka till Blekinge. Känns lite skumt att vara tillbaka på heltid så att säga.

Men denna gången blir det inte som sist man bodde här.
Nu blir det jag, min hund, mina närmsta vänner och av en ren slump ramla över en tjej i nångång framtiden. Tar det som det kommer. Fått min första egna lägenhet, EGNA!! Har alltid delat med en eller flera förr. Ska bli riktigt skönt att känna att om jag e hemma så behöver jag inte tänka att jag snart kommer den andre eller dom andra hem.

Så nu blir det väl en nykter helg och om målning och inflyttning av grejerna.
Plus den obligatoriska IKEA resan man behöver ta, inget jag vill men man måste ju fan ha saker på väggarna så det inte ser ut som en cell. Plus att när jag kom in i lägenheten så är hallen PÅSK GUL!!!!!!! Vem i sitt sunda förnuft målar något rum i sin lägenhet självlysande gult?! You damn hippies!!!
Glömde dock köpa vit färg så det behöver jag göra för det ser ut som en 4 åring har målat om i köksskåpen.
Tur man har goda vänner som ställer uåå me pensel och roller! =D

SÅ har jag nu efter, ja egentligen hela mitt liv velat ha min egen hund men aldrig kunnat ge den trygghet eller en vettig plats att bo på. Men nu, äntligen så har jag min egen lya, pengar som kommer, skulle dock velat ha ett jobb me bara, lugnat ner mej inombords så pass att jag inte känner behov av att hävda mej längre. Jag fortfarande mina demoner och problem med vissa saker, men jag kan ju inte va helt perfekt eller hur??;)

Min nya ögonsten är en Amstaff valp vid namn Zhaila eller Chaila..kan ej bestämma mej för stavningen än. Hel svart på rygg och ben, men med 2 vita framtassar och på vardera tass bak mitt "tårna" i brist på bättre ord, har hon vita mitt "tår" sen vitt bröst. Och inte att förglömma 4-5 vita hårstrån mellan ögonen. Inte konstigt att Kroon blev kär i henne!!
Varit uppe 2 gånger och hälsat på henne och första gången så va det hon som kom fram krypandes till mej så jag lyktade tydligen husse. Andra gången lika dant, hon kröp fram till mej och började sutta på min ena knoge och la sig bredvid mej på golvet. Det är Pappas flicka det!! =D
Det enda som suger är att det är ca 6 veckor tills jag kan hämta henne. Men då är lyan helt i ordning så hon slipper målar stank och annat onödigt oljud. Förutom min musik då, men e man en rock n roll hund så vet man vad som gäller!=)
Och som om att skaffa hund inte är nog, jag ska se om jag kan lära henne till att spåra, vilket jag vet är bland det svåraste man kan ge sig på..men Ni som känner mej vet ju att jag inte är helt me på noterna!=P

Julen va trevlig fram tills julmiddagen va över ca, sen började fyllet och kalabaliken! Behövs inga detaljer för det va för extremt!

Jag och min dåvarande "partner in crime" Jizzel fick iden på mellandagen eller nån av dagarna där i mängden av dagar att vi skulle ner och bota bakfyllan i Brunnens Spa. Vilket resulterade i att Jizzel hyr ett hotelrum som vi super i stycken. Va en mycke trevlig jul det jag minns. Nyår va....trevligt som fan med Stenströmarna, minns ej så mycke men vi hade skoj tydligen.

Har märkt att jag har en sorts dragningskraft som gör att endast...för att va regelriktigt korrekt, lite tyngre kvinnor eller MYCKE tyngre rättare sagt dras till mej. Och jag kan inte understryka nog att jag blir så jävla trött på det! Var finns dom som faller mej i smaken och visar intresse. För jag VÄGRAR ligga med en tjockis bara för jag är sugen på att ligga! Jag är inte den som är den, det får gärna vara lite hull på tjejerna så man inte slår sönder sina höfter mot rövbenen när man kör doggy! ;D

Konstigt det där med attraktion och vad man tänder på egentligen. Kan vara en kort brunett som e smal och rocker, en blond lång tjej som e snobb och lite mullig, en röd hårig tjej som e medel lång och ser ut som en sekreterare. Antar att det har med utstrålningen och sättet personen i fråga för sig på. Har på senare tid börjat tycka att rockabilly brudar har någon helt galen sexighet över sig. Men sånt går i vågor så om ett tag e det säkert biblotikarier som står på listan. Eller läkare, sjuksköterskor och till och med som Lunna hade sagt apotekarie eller som vi andra säger apotekare.

Känslan för att känna smärta eller utdela smärta har dock ej försvunnit. Det oroar mej lite. Så jag får hoppas gadden nästa onsdag gör att det dämpas lite. den blir ju ändå på magen och där ska det ju suga lite...=P
Inte ens mina rampages i Norge dämpade detta sug, måste läka i revbenen och handen sen börjas det fan med MMA om så på hemma nivå med vänner. Känner mej aldrig så lugn och sansad som efter en grappeling runda med en vän som förstår att vi kör på skoj men ändå kör så att det är på allvar. Är nog min understimulerade själ som gör att jag känner behovet av smärta.

Skulle vilja att nygren va hemma i veckorna så man kunde få testa att köra cross i snön. Hittade tillbaka till den känslan av att sitta på två hjul efter minst 15 års avhållsamhet. Även om jag kör som en kärring nu så är det ändå frihetskänslan av att glida fram och känna vinden vina förbi och du ser en fin hyffsad raka efter nästa sväng så du kan gasa på genom svängen och sen ge max på rakan. Det är det jag känner är min grej. Fart på rakor, kanske e för jag ej riktigt lärt mej gasa på ordentligt och våga satsa i svängar och annat men det kommer väl snart. Blir cross/motard inköp när jag fått mej ett jobb och har råd med det..=)

För övrigt så saknar jag mattson och rille...


hajje



RSS 2.0