fitt blogg..

skrev ett långt inlægg som raderades så ni får nøja er med detta nu.....

fått tillbaka datorn, sålt kameran och ska till Kna imon...

hajje


ændrade planer..

Sitter och funderar på om jag inte ska ta och lægga om planerna før min veckas semester..planen va ju att åka ner till Kna nu på torsdag/fredag och sedan stanna tills næsta torsdag. Før att sedan dra upp till Gbg och metaltown, men jag tror jag stannar i Kna hela tiden før jag saknar vænnerna så jævla mycke! Plus att jag hade så kul sist och hoppas på en favorit i repris! =D

Fick kameran såld idag me, fick en lite chock nær john p ringde å frågade om den...men men d e ju fett!=)
Slipper jag reta mej på att den ligger å samlar damm!  Blir en fin liten bonus såhær i fattiga tider..

hajje

Oro och ilska..

Sitter med en väldigt stor irritation i kroppen just nu, fick reda på att jag tydligen måste byta jobb på fabriken. Och det kan jag säga att jag inte ens är lite sugen på! Så jag kan med handen på hjärtat säga att om dom nu bestämmer sig för att flytta mej från lagret till produktion så säger jag nog upp mej!
Blir så jävla sne för varför i helvete ska jag flytta på mej när det finns 2 helt obrukliga jävla köttstycken som jobbar där som egentligen borde få sparken!! En kärring som jag inte gillat sen start, klagar på att allt e så jobbigt och att hon lider psykist så fort hon måste göra något annat än att städa, märka boxar, fixa små beställningar! Hon vågar ej och vill ej köra truck, vill inte jobba skift, vill inget annat än att sitta vid pcn och läsa tidningen...fan jag blir så jävla tokig!
Sen en annan 45 årig oskuld med kanske mest ticks i världen...rättar till tröjan 20 gånger i minuten, rycker med huvet åt sidan ibland upp emot en gång i sekunden, har krymplings fingrar och ser ut som något Jeti alpmannen spytt ut efter en hård fylla på berget!! Som går å gömmer sig när det kommer bilar och det blir jobb, försvinner i timmar så dom i tapperiet får hämta box själva....

Ja men nej...flytta mej som gör allt, fixar allt och kan göra det mesta...precis när man börjar få självförtroendet att faktiskt ta hand om hela lagret trots att Svein ska ha semester i 3-4 veckor. Flytta mej som kan jobba i mååånga år framöver!! Behåll 2 på olika vis handikappade människor som har jobbat där i 100 år och inte utvecklas till det bättre!

Fan när det blir såhär så får jag så jävla onda arga tankar....vill inget annat just nu än att pulverisera något med mina nävar.......så jag antar att fylla vore det bästa idag...ses i dimman!

hajje!

efter 2 år!!!

jaha idag var det dagen då en av dom mest obetydande rættegångarna genom tiderna skulle vara!
Snacka om skattepengar som ær sløsade på detta åtal! Men men så ær det tyværr! Hoppas att dommare och annat inser vilket sløseri med tid och energi detta var!
Fan 2 jævla år væntan før en knuff som var helt rættfærdig i mina øgon! Dær har vi svenska rættssystemet och det polisiæra arbetet på sin absoluta topp..

Tur jag fick vittna via telefon så man slapp førsøka fixa och trixa en hel del før att kunna ta ledigt, vilket inte ær det enklaste! Speciellt inte nær man får mess på onsdagen eller torsdagen førra veckan.."ja rættegången ær på onsdag så då bør du vara dær"...inte helt lætt och komma loss och resa 80-90 mil bara sådær då...men men det løse sig....så vi kan lægga denna onødiga skiten bakom oss...

1,5 dag kvar nu sen e d fan helg!! satan så gott d ska bli..=)

hajje

saknad av social kontakt..

Fan, nu har jag ramlat in i en sån længtans fas till mina vænner i Karlskrona igen. Har ju lixom inte så många vænner hær uppe i norge som ær som mej, och æven mina vænner hemma!!
Hær har jag bara "vanliga" mænniskor med "vanliga" ideer och tankar och sætt att se på saker. Jag saknar mina vildar dær hemma!
Saknar att spendera en hel dag med mattson och skratta åt hans hysteriskt roliga sætt att vara, den mannen ær fan lætt en av dom jag saknar mest.
Saknar att umgås med tørn-bjørnen, har alltid så jævla kul ihop! Vi ær sjukt olika men sjukt lika på samma gång!
Saknar bruschan klasson och våra vilda æventyr, æven att han alltid ær en pessimistik jævel så ælskar jag den mannen som om han vore familj och det tar aldrig slut på djævulskap med han å mej.
Saknar att kunan dra ihop en fet fest på saltø med lunna, frans, tørna, rille, svensson, mattson, stenbæck, och massa andra dårar. Spela fotboll och dricka sprit i  ohyggliga mængder! =)
Saknar att gå øver ronnebygatan och glida in hos paco en svæng å snacka lite skit å reta jeppe før han e lite små fet.
Saknar att skoj retas me allt å alla hela tiden, att sitta vid fisken och bara kolla på alla skumma Kna:bor som vandrar førbi.
Før det ær vi!! Kna:bor ær ett jævligt konstigt folk! Speciella på många olika sjuka vis! På både gott och ont, det mærker jag tydligt hær i norge. Jag å classeman e helt enkelt inte så alla andra hær!=)

Vet ej om det ær en bra eller dålig sak dock! Kanske bra før det ær skønt att inte va som alla andra! Dåligt før det ær lite jobbigt att vara annorlunda. Huvudsaken e i alla fall att jag behåller "normaliteten" i mej sjælv, men den ær lite på glid kænner jag! Jag børjar bli mer och mer som "gamla"  mej i huvet nu...børjar slæppa mer och mer på att jag ska vara så seriøs som jag ær och førsøka vara vuxen. Jag mærker ju att jag ær inte vuxen, jag vill inte vara seriøs på det sættet det førvæntas av mej.

Jag vill va sjukt oseriøs samtidigt som jag vill vara jætte seriøs på vissa saker! Men jag børjar faktiskt kænna mej sjælv ÆNNU mer nu nær jag lugnat ner mej lite till, har inte ens det dær super fylle suget længre. Men det ær nog mest før jag e så jævla uttråkad och trøtt på det så kallade ute livet hær i sandefjord.

Hade jag varit hemma med mina goda vænner hade jag nog druckit så in i helvete!! Før sprit ær ju gott och det gør gott!


Jag saknar att få vara med mina vænner och min familj, att få vara "hemma".....men chansen før att det skulle vara løsbart e minimal!
Jobb, hem och framtid ær ændå en stor del av mina tankar nu...skaffa det dær jævla kørkortet och bosætta mej på landet som tørna å mattson! Fixa hemma gym, garage så jag kan børja pilla lite me den amasonen jag inte har ænnu, fixa en tjej, fundera på unge å grejer......meeen meeen...nu e ju sverige værldens nya U-land nær det gæller jobb...så jag får bli i norge tillsvidare...

hajje


RSS 2.0